حذف حساب کاربری موز

هر زمان بخواهید می‌توانید حساب خود را حذف کنید. دو راه دارید:

از داخل اپ

  1. اپ موز را باز کنید و وارد حساب خود شوید.
  2. به تب Profile بروید.
  3. گزینه Delete account را بزنید و حذف را تأیید کنید.

حساب بلافاصله حذف می‌شود و از همه دستگاه‌ها خارج می‌شوید.

با ایمیل

اگر به اپ دسترسی ندارید، به بنویسید که می‌خواهید حسابتان حذف شود و شماره موبایل حساب را هم بنویسید. برای اینکه مطمئن شویم حساب مال شماست، ممکن است یک کد به همان شماره پیامک کنیم و آن را از شما بپرسیم. درخواست شما حداکثر ظرف ۳۰ روز انجام می‌شود.

هرگز کد ورود را بدون درخواست ما برای کسی نفرستید.

بعد از حذف چه اتفاقی می‌افتد

  • شماره موبایل از حساب پاک می‌شود.
  • سطح زبان، هدف روزانه، علاقه‌مندی‌ها و تاریخچه و پیشرفت تماشا پاک می‌شود.
  • از همه دستگاه‌ها خارج می‌شوید و نام دستگاه‌ها پاک می‌شود.
  • اگر اشتراک فعال داشته باشید، با حذف حساب تمام می‌شود. بازگشت پول فقط طبق قوانین جایی انجام می‌شود که اشتراک را از آن خریده‌اید: کافه‌بازار، مایکت یا درگاه پرداخت سایت.

بعد از حذف، فقط یک رکورد بی‌نام و بدون شماره موبایل می‌ماند که دیگر به شما ربطی پیدا نمی‌کند. سوابق پرداخت تا مدتی که قانون لازم می‌داند نگه‌داری می‌شود. نسخه‌های پشتیبان حداکثر ظرف ۳۰ روز با نسخه‌های تازه جایگزین می‌شوند؛ پس اطلاعات پاک‌شده حداکثر ۳۰ روز بعد، از آن‌ها هم پاک می‌شود.

اگر بعداً با همان شماره دوباره وارد شوید، یک حساب تازه و خالی ساخته می‌شود. جزئیات بیشتر در حریم خصوصی آمده است.